Gröna familjen

Välkommen hem till vår familj och till vårt middagsbord! Sätt dig ner en stund och låt dig inspireras av vårt sätt att kombinera en hel familjs olika behov och smaker med småbarnslivets hektiska vardag!

Spenatpastasås

Ingredienser (4 portioner)

1 gul lök
2-3 vitlöksklyftor
1 msk rapsolja
250 g spenat
1/2 paket Fjällbrynt mjukost 
1 burk créme fraiche 
Så här gör du:
Fräs lök och vitlök i rapsolja och vatten. Blanda ihop spenat, lök, vitlök, mjukost och créme fraiche. Låt koka några minuter.
Den här pastasåsen har snabb seglat upp på familjens favoritlista. Mycket av den goda smaken sitter i mjukosten. Naturligtvis går det att experimentera med smakerna helt efter eget tycke. Varför inte en med kantareller i? Eller kanske ädelost? Jag är dock hopplöst förälskad i Fjällbrynts "Hushållost med lite starkare smak"...
Bild: smarnad/FreeDigitalPhotos.net
Taggar: Pasta, Pastasås, Spenat, Mjukost, Creme Fraiche;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: